Een boek dat houvast geeft. Dat u veiliger en zelfverzekerder maakt in het verkeer.

Lees Scootmobiel Rijden.
Dat rijdt zoveel veiliger.

Alles wat een ‘scootmobilist’ moet weten voordat hij/zij gaat deelnemen aan het verkeer, staat in een nieuw boek: Scootmobiel rijden. Daarin komen uiteraard de nieuwe verkeersregels aan bod, maar ook noodzakelijke basiskennis over het voer- tuig en hoe ermee om te gaan. Bijvoorbeeld: hoe blijf je stabiel in scherpe bochten? Welke voorrangsregels gelden er in diverse verkeerssituaties? Waar mag u rijden en waar niet? Wat moet u weten over uw scootmobiel? Wat zijn de regels op een voet- pad?, een fietspad of fietsstrook?, op de rijbaan? Wat mag wel/niet met een scoot- mobiel? Het belang van oogcontact in het verkeer, enz., enz.

“Dit was de eerste keer dat ik iets bestelde via internet. Ik betaalde met een eenmalige machtiging. Enkele dagen later vond ik het boek al in mijn brievenbus. Boven verwachting!”
- M.C.N. de Winter uit Amsterdam

Een verhelderend boek
Met een scootmobiel mag u overal rijden, dus is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de verkeersregels en hoe u veilig deelneemt aan het verkeer. Dit boek is speciaal voor scootmobilisten geschreven. Na lezing voelt u zich zekerder en veiliger op de weg. Goed voor u en alle andere verkeersdeelnemers. Ook leuk als cadeau!

Bekijk hier de PDF versie