Een scootmobiel is echt anders. De logische vervolgstap: het S-rijbewijs.

Geef uzelf nu alvast een S-rijbewijs:
lees Scootmobiel rijden.

Voor de wet rijdt u op een bromfiets. Maar omdat een scootmobiel nu eenmaal geen bromfiets is, lijkt het nog slechts een kwestie van tijd dat dit vervoermiddel haar eigen regelgeving krijgt. En daarmee haar eigen rijvaardigheidsbewijs: het S-rijbewijs.
Het boek vormt nu al de basis voor dat S-rijbewijs. Scootmobilisten met een S-rijbewijs zijn op de hoogte van de regels en gebruiken in het verkeer en bezitten voldoende kennis om hun voertuig onder alle omstandigheden veilig te besturen. Neem uw verantwoordelijkheid en geef uzelf nu al een S-rijbewijs: lees Scootmobiel rijden.“Mijn buurvrouw en ik rijden allebei op een scootmobiel. Samen rijden we vaak door de omgeving van Kerkrade. Helaas is zij een gevaar op de weg. Ze weigert tips van mij aan te nemen. Toen ik haar dit boek cadeau gaf, nam ze mij dat niet in dank af. Ze heeft het wel goed doorgelezen. Sindsdien bieden onze scootmobielritten mij veel meer ontspanning.” 
- L.P.N. Schoonendonck uit Kerkrade

Een verhelderend boek
Met een scootmobiel mag u overal rijden, dus is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de verkeersregels en hoe u veilig deelneemt aan het verkeer. Dit boek is speciaal voor scootmobilisten geschreven. Na lezing voelt u zich zekerder en veiliger op de weg. Goed voor u en alle andere verkeersdeelnemers. Ook leuk als cadeau!

Bekijk hier de PDF versie